Známa svetová boardriding a lifestyle značka Quiksilver pochádzajúca z Austrálie začala písať svoju históriu začiatkom 70. rokov 20. storočia.

Založili ju dvaja surferi Alan Green a John Law v meste Torquay v austrálskom štáte Victoriam, no jej podstatná časť sa nachádza na kalifornskej Huntington Beach. Logo značky bolo inšpirované japonským maliarom Hokusaiom a jeho vlnou Kanagawa.

History of Brands: Quiksilver

K vlne symbolizujúcej surfing sa pridala hora, ktorá reprezentuje snowboarding, dve športové odvetvia v ktorých sa značka angažuje. Quiksilver je jedným z najväčších svetových výrobcov surfového a boardriding oblečenia na svete.

Od založenia značka v sebe kombinuje funkčnosť, kvalitu, umenie a módu s cieľom prinášať milovníkom vĺn a hôr kvalitné produkty od rovnako zmýšľajúcich ľudí.

Quiksilver je aj pokrok vo svete prémiových materiálov, ekológii v produktoch a pri výrobe, množstvo sprievodných akcií a aktivít na zvýraznenie lásky k boardridingu a prírode.

HISTORY OF BRANDS: QUIKSILVER

Značka sa rýchlo vyvíjala a zasahovala čoraz širšie oblasti boardridnigu. Od surfových boardshortiek, cez technické neoprény až po snowboardovú výbavu tej najvyššej kvality.

Viacero modelových línií je určených ako mladým a nespútaným športovcom, tak aj starším a rozvážnejším majstrom športu.

Na jednej strane dominujúca farebnosť a zaujímavé strihy, na druhej precíznosť tvarov, výberové materiály a duch značky.

HISTORY OF BRANDS: QUIKSILVER

Neoddeliteľnou súčasťou značky Quiksilver je ich sestra Roxy určená nežnejšiemu pohlaviu. Znakom Roxy sú dva znaky Quiksilver postavené proti sebe zrkadlovo.

E-shop Sportby ponúka produkty Quiksilver a Roxy určené na zimnú, ale aj letnú sezónu. V zime si vyberiete z kvalitných búnd, nohavíc, rukavíc, svetrov, kabátov, termoprádla a množstva doplnkov ako prilby, ponožky, čiapky.

HISTORY OF BRANDS: QUIKSILVER

Letná kolekcia je venovaná pobytu pri vode a na slnku. Vyberiete si z množstva boardshoriek, plaviek, špeciálnych lykier, tričiek, nohavíc, šiltoviek, krátkych nohavíc, mikín  a doplnkov ako hodinky, slnečné okuliare, šľapky, tenisky, peňaženky, vakov, tašiek, kufrov a ďalších vecí. K dispozícii sú produkty pre dospelých, tak aj pre deti vo veku od 2 rokov.