Stance je na svetovom odevnom trhu len krátko, no aj tak sa už stihla zapísať veľkými písmenami. Vznikla v roku 2009 a založili ju Jeff Kearl, John Wilson, Aaron Hennings, Ryan Kingman a Taylor Shupe.

To čo považovala väčšina značiek za samozrejmosť, respektíve doplnok ktorý si nezaslúži mať svoje vlastné povedomie využili v Stance vo svoj prospech. Z doplnkového tovaru urobili niečo výnimočné.

blogsportby - stance

(zľava do prava) Jeff Kearl generálny riaditeľ, John Wilson prezident, Ryan Kingman šéf marketingu, Taylor Shupe šéf produktov, Aaron Hennings hlavný kreatívny šéf

A z čoho?

Z ponožiek. Od svojho vzniku povýšili ponožky z obyčajného kusu látky na zaujímavý módny doplnok, ktorý si zaslúži pozornosť.

Stance však nie sú len obyčajné ponožky, sú oveľa viac. Stance je spojenie kvality, dizajnu, umenia a kreativity, ktorá povýšila ponožky na vyššiu úroveň.

Už to nie je len doplnok k celkovému odevu, ale je jeho nenahraditeľnou súčasťou. A čo viac, Stance ponožky sa stávajú módnou ikonou.

sportby blog - stance

Prečo sú ponožky Stance také obľúbené? 

Je to nie len ich kvalitou, precíznym prepracovaním a prémiovými materiálmi, ale hlavne dizajnom a netradičnosťou v segmente ponožiek. Ponožky Stance sú určené všetkým, čo ich už nebaví bežná dennodenná rutina, chcú sa odlišovať a vyjadriť svoje zmýšľanie práve ponožkami.

Pre značku Stance sú charakteristické rôzne zaujímavé spolupráce so svetovými hviezdami, ale aj legendami či inšpiratívnymi ľuďmi a značkami.

Spomeňme spolupráce s kapelami a interpretmi ako Slayer, Iron Maiden, Motörhead, Beastie Boys, 2Pac, Notorious B.I.G., Outkast, Wu Tang Clan, Aaliyah, Snoop Dogg, Eazy-E, N.W.A., A Tribe Called Quest, Rihana a mnohými ďalšími.

stance sportbyblog

Stance ponožky nie sú však len o hudbe, ale aj umení a športe. Dôkazom sú skvelé spolupráce na kolekciách ako Star Wars, Americana, Harley-Davidson, Disney, Marvel, Surf Legends a ďalšie.

Ak by ste si mysleli, že ponožky sú určené len šialeným mladíkom tak tomu nie je tak.

Ľudí s rozvážnejším životným štýlom určite oslovia kolekcie  Dress & Preium a Uncommon Solids. Na svoje si prídu muži, ženy, ale aj deti.

stnce sportby-blog

Špeciálnou kategóriou sú ponožky určené na rôzne aktivity. Tu sa spojili dizajn a funkčnosť a pri vývoji ponožiek Stance pre jednotlivé športové kategórie pomáhali aj samotní športovci. Golf, behanie, basketbal, motošport, skateboarding, snowboarding, turistika a ďalšie  aktivity sa vám budú absolvovať príjemnejšie s ponožkami Stance.