Čisto pánska značka Quiksilver sa po veľkom úspechu na svetových trhoch rozhodla preraziť aj medzi nežnejším pohlavím a tak v roku 1990 vzniká krásna sestra menom Roxy.

Bol to odvážny krok, keďže surfový odevný priemysle sa venoval hlavne chlapom a ženy ostávali v ústraní. A práve to sa rozhodol Quiksilver využiť. Kým bol ešte ženský surfový priemysle v plienkach, rozhodol sa investovať do marketingu a ženských surfových kolekcií pod čisto ženskou značkou Roxy.

Ako prvé sa samozrejme do povedomia dostali plavky. Kvalitné materiály a dizajn vychádzajúci zo surfového srdca sa ihneď stali hitom. Značka Roxy po úvodnom úspechu rozširuje svoju líniu o tričká, mikiny, rifle a neskôr aj o snowboardové oblečenie určené ženám.

sportbyblog - roxy

Roxy sa stal výbornou spoločníčkou Quiksilveru a spolu si razili cestu svetom svetovej boardriding módy. Znakom Roxy sú dva Quiksilver znaky postavené zrkadlovo oproti sebe.

Nasledujúce roky priniesli ďalšie množstvo produkovaného tovaru. Slnečné okuliare, kabelky, tašky, hodinky, topánky a neskôr aj detskú kolekciu. Všetko v duchu surfingu a snowboardingu.

Tak ako surfing aj snowboarding sa stával čoraz populárnejším medzi ženami a tak Roxy prichádza v roku 1997 s celou produktovou líniou určenou na hory. Roxy aj naďalej rozširuje svoje portfólio produktov o bižutériu, spodné prádlo, oblečenie určené na skate, doplnky do domácnosti, parfumy, snowboardy a množstvo ďalšieho.

sportby blog - roxy

Značka Roxy patrí k popredným ženským boardriding značkám a pravidelne prináša zaujímavé kolekcie  rôznych štýloch zamerané na funkčnosť, kvalitu a dizajn.

Počas rokov si Roxy vybudovalo viacero zaujímavých spoluprác so svetovo uznávanými športovkyňami a vzniklo viacero produktových línií. Okrem klasickej línie oblečenia určenej k vode a na hory určite zaujme aj fitness a yoga kolekcia.

sportbyblog - Roxy

V e-shope Sportby.sk nájdete vyše 300 produktov značka Roxy či už na pláž a vlny, alebo na hory a svahy. Vybrať si však nebude jednoduché medzi toľkými zaujímavými kúskami.

V letnej sezóne odporúčame neprehliadnuť plavky, bikiny, šaty, žabky a fitness kolekciu. Ak si však vyberáte niečo do hôr a na svahy, určite neprehliadnite zimné bundy, čiapky, rukavice a aj kvalitné snowboardy Roxy.