Pôvodom francúzska firma Salomon sa špecializuje na výrobu lyžiarskeho a outdoorového vybavenia pre široké masy spotrebiteľov, ale aj úzko špecializovaných profesionálov.

Firmu v roku 1974 založil  François Salomon spolu so synom a ženou. Pôvodne sa špecializovali na výrobu lyží a lyžiarskych viazaní. Až neskôr svoju produkciu rozšírili o množstvo ďalších produktov.

salomon - sportby.sk

Dnes sa značka zameriava na výrobu kvalitného a štýlového outoorového vybavenia ako lyže, lyžiarky, turistická obuv, bežecké lyže, viazania na lyže a bežky, špeciálnu obuv na bežky, prilby a rôzne ďalšie doplnky na turistiku, outdoor aktivity a lyžovanie.

V ponuke e-shopu Sportby.sk nájdete vybrané kúsky zo širokej kolekcie značky. Vybavíme vás kvalitnými produktami Salomon od hlavy, až po päty na turistiku v letnom aj zimnom období, na behanie v lese, lyžovanie, bežkovanie, alebo na fitness.

Salomon - Sportby

V ponuke sú produkty určené mužom, ženám, ale aj deťom. Hlavnú časť ponuky tvorí outdoorová obuv, kde v hlavnej sezóne figuruje vyše 80 modelov.