Ponuka lyžiarskej výbavy je široká a nové technológie neustále pribúdajú. Potrebuješ nové lyže, lyžiarky, či prilbu no tápeš medzi množstvom produktov, ktoré sú aktuálne na trhu? Zaostri na našu partnerskú kamennú predajňu INTERSPORT Liptovský Mikuláš. Pomocou dôslednej konzultácie, kvalifikovaného výberu modelov, až po finálne dotvarovanie lyžiarok presne na mieru urobia maximum pre tvoju radosť z lyžovania.

INTERSPORT Liptovský Mikuláš je Expert Point!

Tohtoročnou novinkou v INTERSPORTe Liptovský Mikuláš je špeciálna spolupráca so značkami Atomic a Salomon, ktoré sa rozhodli prepojiť svoje meno s najlepšími predajcami na českom a slovenskom trhu. Spojením dlhoročného know-how a špičkových produktov spolu vytvorili novú známku lyžiarskej kvality – Expert Point.

Aké služby vám Expert Point ponúka?

INTERSPORT Liptovský Mikuláš je silným partnerom siete Expert Point a autorizovaným predajcom značiek Atomic a Salomon. Špičkovo zaškolený personál vám na základe vašich individuálnych potrieb poradí s výberom správneho lyžiarskeho vybavenia, rovnako sú vám plne k dispozícii služby úpravy lyžiarok na mieru –  bootfitting.

Čo je BOOTFITTING?

Bootfitting je rýchly spôsob tepelného prispôsobenia lyžiarok individuálnym potrebám zákazníka.

Moderné tepelné tvarovanie lyžiarok eliminuje potenciálne tlakové body, ktoré sú často dôvodom nepohodlia. Vnútorná topánočka a skelet lyžiarky sa prispôsobia chodidlu, čo zaistí pohodlie a tepelný komfort pri lyžovaní. Na svahu sa tak môžeš tešiť z lepšej stability a opory pri jazde, ako aj väčšiemu pohodliu pri obúvaní a vyzúvaní lyžiarky.  Celý tvarovací proces pritom netrvá ani štvrť hodiny.

INTERSPORT Liptovský Mikuláš je Expert Point!

Viac informácií o tom ako prebieha bootfitting, nájdete tu: Expert Point – BOOTFITTING , alebo si rovno vyberte z našej ponuky lyžiarok na Sportby.sk Atomic s technológiou MEMORY FIT pri doprave zadajte osobný odber Liptovský Mikuláš a na predajni Vás budú čakať vaše nove lyžiarky aj s personálom s ktorým si celý proces tepelného prispôsobenia lyžiarok k vašim potrebám prejdete.

Navštív Expert Point v INTERSPORTe Liptovský Mikuláš!

INTERSPORT Liptovský Mikuláš (Areál Tesco)

Kamenné pole 4456/10, 031 01 Liptovský Mikuláš

Pre viac informácií, neváhaj kontaktovať:

email: intersport.lm@iplayer.sk

tel.: 044/324 07 01